esküvői fotográfus

Lung András

Egy igazán sokoldalú fényképésznek tartom magam, hiszen az esküvői képkészítésen felül a stúdió glamour, boudoir és a portré fotográfiai ágazaton belül is aktívan tevékenykedem és immáron közel egy évtizede dolgozom hivatásszerű fotográfusként.

Az emberábrázolás a legkedvesebb zsánerem, hiszen mindig is szerettem emberekkel dolgozni, megörökíteni a múló pillanatokat, melyeket megismételni már nem tudunk.

Csodálatos Feleségem Leila támaszom és kreatív társam is egyben. Négylábú kutya gyermekünk Benji pedig megszínezi mindennapjainkat. Szerencsés fickónak mondhatom magam.☺️

Fotográfiai stílus és színvilág🕊

Stílusom egyszerre személyes és kreatív. Szeretem a természetes, élettel teli képeket, amelyek hitelesen tükrözik azokat az érzelmeket, melyek egy ilyen napon jelen vannak.
Imádom a természetes és lélekbe markoló pillanatokat! Az esküvői fotózás számomra ezeknek a pillanatoknak a megörökítéséről szól, hogy évtizedek múlva is emlékezni tudj rájuk.
Nincs is jobb érzés, mint amikor rápillantasz a képeidre és újra tudod élni azokat.

A képeim színvilágát igyekszem időtálló módon elkészíteni, hogy évtizedek elteltével is frissen és üdén hassanak.

A munkásságomról általánosságban🕊

Két alkalommal (2016 és 2017) nyertem el a kiemelkedő szolgáltatónak járó díjat a Békés Megyei Wedding Gálán esküvői fotográfus kategóriában szakértői szavazatok alapján.🏆

Az elmúlt évek alatt lehetőségem nyílt együtt dolgozni többek között Radics Gigivel, Dér Henivel, Balázs Klárival, Kökény Attilával, Gönczi Gáborral, Keleti Andival, Cseke Katinkával, Pirner Almával, Voksán Virággal, Völgyi Zsuizsival, Vámos Erikával, Bay Évával, Makány Mártával, Singh Vikivel, Zámbó Krisztiánnal, Szögeczki Ágival, Kunstánczi Liával.

Jelenleg Pirner Alma -az Absolutely Woman közösség alapítója és tulajdonosa-, valamint az AlfaParf Milano® és a Barba Italiana® állandó fotográfusaként tevékenykedem.

Hitvallás 🕊

Alapvető fontosságúnak gondolom, hogy megtaláld azt a fényképészt, akivel jól érzed magad a Nagy Napodon, így mielőtt döntést hoznál szívesen beszélgetek Veled / tek, hogy megtaláljuk a közös pontokat.

Kellemes időtöltést kívánok az oldalon!

Kapcsolat

“MOTIVÁLNAK”

  • Az esküvői romantika
    IDŐTLEN PILLANTAI
  • A MEGISMÉTELHETETLEN
    PERCEK
  • az életre keltett
    EMLÉKEK

A technikáról

Jelenleg a Canon abszolút professzionális felhasználásra tervezett fényképezőgépeit és a hozzá illeszkedő felsőkategóriás objektívparkját használom munkáim során.

Bővebben