esküvői fotográfus

Lung András

Egy igazán sokoldalú fényképésznek tartom magam, hiszen az esküvői képkészítésen felül a stúdió glamour, boudoir és a portré fotográfiai ágazaton belül is aktívan tevékenykedem és immáron közel egy évtizede dolgozom hivatásszerű fotográfusként.

Az emberábrázolás a legkedvesebb zsánerem, hiszen mindig is szerettem emberekkel dolgozni, megörökíteni a múló pillanatokat, melyeket megismételni már nem tudunk.

Csodálatos Feleségem Leila támaszom és kreatív társam is egyben. Négylábú kutya gyermekünk Benji pedig megszínezi mindennapjainkat. Szerencsés fickónak mondhatom magam.☺️

Fotográfiai stílus és színvilág🕊

Erős európai stílusérzék találkozik a boudoir jellegű fotózások szín és utómunka világával, megteremtve ezzel egy egyedi, letisztult látványvilágot és vizuális hangulatot.

Emellett érzelmileg árnyalt esküvői fotók, jegyes fotók, szofisztikált hangulatvilágú esküvői fotódokumentációk, valamint fotóesszék készítésére specializálódtam az esküvői szegmensen belül.

Az időtálló színvilágú képekben hiszek, melyek évtizedek múltán is frissek és üdék. Nem hiszek a mai divatosan sárgás és deszaturált képek időtállóságában.

A fotográfiai szakmában töltött közel egy évtizedben számtalan lefotózott esküvőt tudhatok magam mögött.

A munkásságomról általánosságban🕊

Két alkalommal (2016 és 2017) nyertem el a kiemelkedő szolgáltatónak járó díjat a Békés Megyei Wedding Gálán esküvői fotográfus kategóriában szakértői szavazatok alapján.🏆

Az elmúlt évek alatt lehetőségem nyílt együtt dolgozni többek között Radics Gigivel, Dér Henivel, Balázs Klárival, Kökény Attilával, Gönczi Gáborral, Keleti Andival, Cseke Katinkával, Pirner Almával, Voksán Virággal, Völgyi Zsuizsival, Vámos Erikával, Bay Évával, Makány Mártával, Singh Vikivel, Zámbó Krisztiánnal, Szögeczki Ágival, Kunstánczi Liával.

Jelenleg Pirner Alma -az Absolutely Woman közösség alapítója és tulajdonosa-, valamint az AlfaParf Milano® és a Barba Italiana® állandó fotográfusaként tevékenykedem.

Hitvallás 🕊

Alapvető fontosságúnak gondolom, hogy megtaláld azt a fényképészt, akivel jól érzed magad a Nagy Napodon, így mielőtt döntést hoznál szívesen beszélgetek Veled / tek, hogy megtaláljuk a közös pontokat.

Kellemes időtöltést kívánok az oldalon!

Kapcsolat

“MOTIVÁLNAK”

  • Az esküvői romantika
    IDŐTLEN PILLANTAI
  • A MEGISMÉTELHETETLEN
    PERCEK
  • az életre keltett
    EMLÉKEK

A technikáról

Jelenleg a Canon abszolút professzionális felhasználásra tervezett fényképezőgépeit és a hozzá illeszkedő felsőkategóriás objektívparkját használom munkáim során.

Bővebben