Esküvői képkészítés

Legyen szó hétköznapi, családiasabb hangulatú kisebb esküvőről, vagy akár tradicionális, nagyobb volumenű menyegzőről, esetleg egy kreatív páros fotózásról, én azon leszek, hogy Veletek együtt megtaláljuk az elképzeléseiteknek legmegfelelőbb megoldást életetek Nagy Napjára.

Ajánlatot kérek

Esküvői filmkészítés

Átfogó módon kivitelezett, több kamerás, adott esetben több operatőrös opcionális szolgáltatás. Drónkamerás felvételekkel megfűszerezett, az egész napot átfogóan bemutató, érzelmes riportokkal megszínezett egyedi, mégis a trendeknek megfelelő esküvői filmek.

Ajánlatot kérek

Fine-Art albumok

Fontos számomra, hogy az elkészült képek az elérhető legjobb minőségben, időtálló módon jelenjenek meg. Erre egy prémium minőségű fotóalbum szolgál a legjobb megoldásként. Az elkészült albumok színhű képmegjelenésű, kimagasló anyaghasználatú és értékálló örök darabok.

Ajánlatot kérek

Gyakran elhangzó kérdések

 • Mivel másabbak a képeid?

  Minden kreatív képemet ugyan úgy magazin címlap minőségű retusálással dolgozok ki, mint egy valóban címlap fotót szoktam. Úgy gondolom azzal, hogy ezt meghonosítottam az esküvői képkidolgozásom során, kicsit „másabbá” vált egy általam publikált esküvői kép.

 • Tudsz még ajánlani szolgáltatót?

  Természetesen szívesen segítek megtalálni azokat az egyéb szolgáltatókat, akik szintén bizonyítottak már az esküvői szakmában és akiket szívből ajánlok a Nagy Napotokra. Legyen szó rendezvényszervezőről, cateringről, ceremóniamesterről, Dj-ről vagy dekorosról.

 • Hogy történik a kreatív fotózás?

  Egy rendkívül alapos, sokszor átbeszélt és ennek megfelelően relatíve időigényes folyamatot takar nálam egy kreatív fotózás. Nagyjából 2-2,5 órát szoktunk rászánni a képsorozat elkészítésére.

 • Mikor készítsük a kreatív képeket?

  Rengeteg pozitívuma van az esküvő napjától eltérő időpontban kivitelezett kreatív fotózásnak. Ha mód van rá, akkor a külön napos kreatív fotózást tanácsolom mindenkinek.

 • Külföldre is elutazol egy fotózásért?

  Természetesen! Bárhova és bármeddig elutazok egy fotózás kedvéért!