Hello, Üdvözöllek az oldalamon!

Elindultunk! Elkészült a vadonat új weboldalam, ezúttal esküvői köntösbe öltöztetve. Szerelem projekt is volt számomra ez az oldal, hiszen nagy alapossággal és odafigyeléssel készült, szépült az elmúlt hetek és hónapok alatt.

Ha először jársz az oldalamon, akkor mindenek előtt szeretném megköszönni, hogy megtisztelsz figyelmeddel és kellemes időtöltést kívánok az oldalon.

De miért is éreztem szükségét egy dedikáltan esküvői weboldal létrejöttének?

Aki esetleg ismeri a munkásságom az tudja, hogy számtalan egyéb területen is aktívan jelen vagyok a fotográfián belül. Elmondhatom, hogy közös metszéspontjuk minden általam kedvelt szegmensnek az emberközpontú szemlélet; azaz az emberábrázolás.

Szerettem volna egy kicsit megkönnyíteni azoknak a pároknak a dolgát, akik esetleg elvesztek a különféle stílusok között, melyekben dolgozok és ez ihlette az oldal megszületését.

A fentieken felül pedig szeretnék a jövőben olyan hasznos és általam értékesnek gondolt ötleteket megosztani Veled Kedves Olvasó, melyeket az esküvői forgatagban eltöltött évek alatt szerzett tapasztalataimból gyűjtök majd össze. 

Ezeket az információkat, hasznos tanácsokat Blog formájában tudod majd elérni és nyomon követni. Igyekszem izgalmas témákkal foglalkozni és rendszeresen jelentkezni egy-egy újabb bejegyzéssel.

 

Első bejegyzésem már elérhető, melynek címe: „Kreatív fotózás, na de mikor?”

 

Ha pedig egy kicsivel többet szeretnél tudni a mukásságomról, akkor íme néhány velem készített interjú:

1., Interjú Fodor Renáta Marketing Specialistával

2., Interjú a Woman Only Magazinnal

Egyéb munkáim: www.andraslung.com

 

Kövess az Instagram oldalamon is!