esküvői fotográfus

Lung András

Egy igazán sokoldalú fényképésznek tartom magam, hiszen az esküvői képkészítésen felül a stúdió glamour, boudoir és a portré fotográfiai ágazaton belül is aktívan tevékenykedem és immáron közel egy évtizede dolgozom hivatásszerű professzionális fotográfusként.

Az emberábrázolás a legkedvesebb zsánerem, hiszen mindig is szerettem emberekkel dolgozni, megörökíteni a múló pillanatokat, melyeket megismételni már nem tudunk.

Csodálatos Feleségem Leila támaszom és kreatív társam is egyben. Négy lábú kutya gyermekünk Benji pedig megszínezi mindennapjainkat. Szerencsés fickónak mondhatom magam.☺️

Fotográfiai stílus 🕊

Erős európai stílusérzék találkozik a boudoir jellegű fotózások szín és utómunka világával, megteremtve ezzel egy egyedi és letisztult látványvilágot és vizuális hangulatot.

Emellett érzelmileg árnyalt esküvői fotók, jegyes fotók és szofisztikált esküvői fotódokumentációk készítésére specializálódtam az esküvői szegmensen belül. A fotográfiai szakmában töltött közel egy évtizedben számtalan lefotózott esküvőt tudhatok magam mögött akár itthon, akár külföldön.

Díjak és publikációk 🕊

Két alkalommal (2016 és 2017) nyertem el a kiemelkedő szolgáltatónak járó díjat a Békés Megyei Wedding Gálán esküvői fotográfus kategóriában szakértői szavazatok alapján.🏆

Celeb portréim rendszeresen jelennek meg a különböző televíziós műsorokban, social media felületeken, illetve az egyéb online-, és nyomtatott platformokon, magazinokban.✨

Az elmúlt évek alatt lehetőségem nyílt együtt dolgozni többek között Radics Gigivel, Dér Henivel, Balázs Klárival, Kökény Attilával, Gönczi Gáborral, Keleti Andival, Cseke Katinkával, Pirner Almával, Voksán Virággal, Völgyi Zsuizsival, Vámos Erikával, Bay Évával, Makány Mártával, Singh Vikivel, Zámbó Krisztiánnal, Szögeczki Ágival, Kunstánczi Liával.

Jelenleg Pirner Alma -az Absolutely Woman közösség alapítója és tulajdonosa-, valamint az AlfaParf Milano® és a Barba Italiana® állandó megbízott fotográfusaként tevékenykedem. Továbbá a Star Diets online közösség szakértő csapatának rezidens fotósaként vagyok jelen.

Hitvallás 🕊

Alapvető fontosságúnak gondolom, hogy megtaláld azt a fényképészt, akivel jól érzed magad a Nagy Napodon, így mielőtt döntést hoznál szívesen beszélgetek Veled / tek, hogy megtaláljuk a közös pontokat.

Kellemes időtöltést kívánok az oldalon!

Kapcsolat

“MOTIVÁLNAK”

  • Az esküvői romantika
    IDŐTLEN PILLANTAI
  • A MEGISMÉTELHETETLEN
    PERCEK
  • az életre keltett
    EMLÉKEK

A technikáról

Jelenleg a Canon abszolút professzionális felhasználásra tervezett fényképezőgépeit és a hozzá illeszkedő felsőkategóriás objektívparkját használom munkáim során.

Bővebben