esküvői fotográfus

Lung András

Az esküvői fotográfia fennkölt szépségét nehéz szavakba önteni. Ez egy olyan művészet, amelyben az érzelmek és az emelkedett pillanatok találkoznak a művészi megjelenítéssel. A fényképek által megörökített érzelmek és pillanatok felülmúlják az idő korlátait, és örök emlékekké válnak.

Egy igazán sokoldalú fényképésznek tartom magam, hiszen az esküvői képkészítésen felül a stúdió glamour, boudoir és a portré fotográfiai ágazaton belül is aktívan tevékenykedem és immáron közel egy évtizede dolgozom hivatásszerű fotográfusként.

Az emberábrázolás a legkedvesebb zsánerem, hiszen mindig is szerettem emberekkel dolgozni, megörökíteni a múló pillanatokat, melyeket megismételni már nem tudunk.

Fotográfiai stílus és színvilág🕊

Stílusom egyszerre személyes és kreatív. Szeretem a természetes, élettel teli képeket, amelyek hitelesen tükrözik azokat az érzelmeket, melyek egy ilyen napon jelen vannak.
Imádom a természetes és lélekbe markoló pillanatokat! Az esküvői fotózás számomra ezeknek a pillanatoknak a megörökítéséről szól, hogy évtizedek múlva is emlékezni tudj rájuk.
Nincs is jobb érzés, mint amikor rápillantasz a képeidre és újra tudod élni azokat.

A képeim színvilágát igyekszem időtálló módon elkészíteni, hogy évtizedek elteltével is frissen és üdén hassanak.

A munkásságomról általánosságban🕊

Két alkalommal (2016 és 2017) nyertem el a kiemelkedő szolgáltatónak járó díjat a Békés Megyei Wedding Gálán esküvői fotográfus kategóriában szakértői szavazatok alapján.🏆

Hitvallás 🕊

Alapvető fontosságúnak gondolom, hogy megtaláld azt a fényképészt, akivel jól érzed magad a Nagy Napodon, így mielőtt döntést hoznál szívesen beszélgetek Veled / tek, hogy megtaláljuk a közös pontokat.

Kellemes időtöltést kívánok az oldalon!

Kapcsolat

“MOTIVÁLNAK”

  • Az esküvői romantika
    IDŐTLEN PILLANTAI
  • A MEGISMÉTELHETETLEN
    PERCEK
  • az életre keltett
    EMLÉKEK

A technikáról

Jelenleg a Canon abszolút professzionális felhasználásra tervezett fényképezőgépeit és a hozzá illeszkedő felsőkategóriás objektívparkját használom munkáim során.

Bővebben