wedding & event decoration

Marties Botanique

Szeretettel üdvözlünk az oldalunkon, mi vagyunk a Marties Botanique. Esküvői és céges rendezvénydekorációk készítésére specializálódtunk. Célunk, hogy kreatív és egyedi virág dekorációval segítsük elérni a tökéletes hangulatot az eseményeken. Tegyen egy próbát, és engedje, hogy a virágok varázsa elvarázsolja Önt és vendégeit!

Bővebben

Utolsó blog bejegyzések

Mobiltelefon mentes esküvő Tovább

Mobiltelefon mentes esküvő

Bizonyára mindenki volt már esküvőre hivatalos, akár többször is élete során. Vendégként is izgulunk, hogy vajon milyen lesz a Menyasszony ruhája, frizurája, valamint a Vőlegény öltönye…stb., illetve milyen fokú szervezés köszön vissza a Nagy Nap egésze alatt.   Mindenre kíváncsiak vagyunk és minden élményt, amely minket azon a napon vendégként ér szeretnénk megosztani azokkal, akik nem…

Kreatív fotózás, na de mikor? Tovább

Kreatív fotózás, na de mikor?

Gyakran hangzik el a kérdés: mikorra időzítsük a kreatív képek elkészítését? Egyáltalán mit is jelent a kreatív fotózás? Ebben a bejegyzésemben próbálok segíteni Nektek abban, hogy letisztuljon a kép és átláthatóbb legyen ez a téma. Az egyik legfontosabb része az esküvőnek, hiszen a legtöbb esetben ezek közül a képek közül biztosan kerül ki az otthonotokba…

Hello, Üdvözöllek az oldalamon! Tovább

Hello, Üdvözöllek az oldalamon!

Elindultunk! Elkészült a vadonat új weboldalam, ezúttal esküvői köntösbe öltöztetve. Szerelem projekt is volt számomra ez az oldal, hiszen nagy alapossággal és odafigyeléssel készült, szépült az elmúlt hetek és hónapok alatt. Ha először jársz az oldalamon, akkor mindenek előtt szeretném megköszönni, hogy megtisztelsz figyelmeddel és kellemes időtöltést kívánok az oldalon. De miért is éreztem szükségét…

ÉRTESÜLJ A ÚJDONSÁGOKRÓL

Valódi vélemények

🕊 Anna & Balázs 🕊
"Többször volt már szerencsém Andrissal együtt fotózni, azon kívül, hogy maximálisan meg voltam vele elégedve, azt tudni kell hogy nem csak szakmailag, de emberileg is kifogásolhatatlan embernek tartom. 😊 Precíz, kedves, és még humora is van, amivel kiválóan tudja oldani a hangulatot 😊 Az esküvői kreatív fotózásunkat szeretném most kiemelni és elmesélni, hogy mennyire csodálatos képek születtek azon a napon. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy életem képei, és soha nem láttam hozzájuk foghatót.🥰 Neki köszönhetően Gyönyörűnek éreztem magam a fotózáson, és utána a képeken is. Ha 100x kellene újraszerveznem az esküvőnket, akkor is Őt választanám!"
Képeink megtekintése
🕊 Caroline & Tomi 🕊
"Nagyon elégedettek vagyunk, egyszerűen szuper az egész anyag, gyönyörűek a képek!!! 🥰 Annyira szépek a részletek, a színek meg a fények! Nagyon szépen köszönjük a munkádat és a csodálatos képeket!!! 😊😊Már többen kérdezték ki készítette a képeinket, így biztosan mindenkinek ajánlani foglak! 🙂
Képeink megtekintése
🕊 Domi & Márk 🕊
"Úúúúristen!🥺 Nem hiába tudtam több éve, hogy ki lesz a fotósunk!🤪😍😍 Tökéletes lett, köszönjük!!🥰"
Képeink megtekintése
🕊 Barbi & Tomi 🕊
“Hosszas keresgélés után találtunk rá Andrásra. Rögtön tudtuk: Ő kell nekünk. A fotói különleges, egyedi stílusa, színvilága fogott meg minket. Tökéletes képeink születtek! Extra elképzeléseinkben is partner volt és minden képzeletünket felülmúlta a végeredmény!”
Képeink megtekintése
🕊 Kinga & Tomi 🕊
“Tudtuk, hogyha eljön a Nagy Nap, akkor Andrist szeretnénk mindenképp felkérni, hogy képeket készitsen. A fotók hangulata, szuperül elkapott pillanatok, teljesen visszaadják az esküvőnk napját. Nagyon hálásak vagyunk! A kreatív képek pedig…minden várakozásunkat felülmúlta! Ezúton is köszönjük, hogy részese voltál! Precíz, profi munka!”
Képeink megtekintése
🕊 Barbi & Ákos 🕊
“Életünk legszebb napjának megörökítését, csakis profi kezekre szerettük volna bízni, és a nagy napunk képeit nézegetve mindig megerősítést nyer, hogy ez maximálisan sikerült is. Andrissal az esküvőnk napján a nagy izgalom ellenére is minden gördülékenyen zajlott, nagyon segítőkész volt és egyedi ötletei visszaköszönnek a fantasztikus fotósorozatunkon. Csak ajánlani tudjuk minden esküvőre készülő párnak, aki igazán emlékezetes fotókat szeretne!”
Képeink megtekintése
🕊 Edit & Zoli 🕊
“Életünk egyik legszebb pillanatát örökítette meg nekünk, ami szebbre sikerült, mint azt el tudtuk képzelni. Türelmes, alkalmazkodó, segítőkész és rengeteg klassz ötlettel állt elénk. Nem utolsó sorban akinek nincs önbizalma, nála biztos, hogy az az ember felszabadult tud majd lenni,mikor lencsevégre kapják. A legjobb döntés volt, hogy Őt választottuk. Nem kétség, Ő fotósnak született.”
Képeink megtekintése
🕊 Klaudia & Robi 🕊
“Minden leendő házaspárnak azt kívánjuk, hogy ilyen csodálatos emlékei legyenek, mint amilyeneket Andris készít! Hiszen ez valóban egy örök emlék marad, de álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ennyire gyönyörűek lesznek a fotók! Köszönjük, hogy alkalmazkodtál hozzánk, a kedvessegedet és természetesen a profizmusodat! 💖”
Képeink megtekintése
🕊 Kitty & Balázs 🕊
“Nagyon örülünk, hogy Andrist választottuk! Remek volt a fotózás hangulata, iszonyat profin instruált minket, a végeredményt pedig imádjuk! A mai napig örömmel nézzük vissza őket! Mindenkinek Téged ajánlunk!”
Képeink megtekintése
🕊 Dóri & Gergő 🕊
“Szavakkal leírhatatlan az a minőség és hangulat, amit Andristól kaptunk a fényképezés alatt. Örök élmény számunkra!”
Képeink megtekintése